Sigurno u Školu s HAK-om

Sigurno u školu s HAK-om

Veliki broj „novih sudionika u prometu“ po prvi se puta pojavljuju kao samostalni sudionici prometnih zbivanja, koja su za njih novost i predstavljaju potencijalnu opasnost.

Read More

Sigurno u prometu

Natjecanje „Sigurno u prometu“ provodi se za učenike petih i šestih razreda osnovnih škola u poznavanju prometnih propisa i sigurnosnih pravila, te uređaja i opreme bicikla i upravljanja biciklom na vježbalištu.

Read More
Hakove prometne pustolovine

Hakove prometne pustolovine

Ministarstvo unutarnjih poslova je Hakove prometne pustolovine uvrstilo u Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa.

Read More
Sekunda koja mijenja život

Sekunda koja mijenja život

Projekt „Sekunda koja mijenja život“ u trajanju od 4×2 školska sata provodi se s učenicima trećih razreda srednjih škola koji i sami kreću s polaganjem vozačkih ispita.

Read More
Vidi i klikni

Vidi i klikni

Jedna od tradicionalnih kampanja koje imaju za cilj podizanje svijesti za odgovorno i sigurno sudjelovanje u prometu koje su dio događanja vezanih za podizanje razine cestovne sigurnosti.

Read More
Klikni

Klik

Preventivno-edukativni program „KLIK“- sigurnosni pojas- navika odgovornog ponašanja u prometu“ je namijenjen adolescentima, mladima od 15. do 20. godine života.

Read More
AK Rijeka gumiservis zamjena i balansiranje guma

Dani tehničke ispravnosti vozila

Osim edukacije i razvijanja prometne kulture Autoklub provodi akcije za sudjelovanje tehnički ispravnih vozila u cestovnom prometu.

Read More

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".