Alkohol i vožnja - 5 promotivnih spotova koji pogađaju ciljMoćne reklame mogu se koristiti kao utjecajni alati za poticanje ljudi da ne piju i voze.

Tijekom posljednjih godina smanjuje se broj nesreća povezanih s vožnjom u pijanom stanju, a djelomično to možemo pripisati i sve agresivnijim kampanjama za podizanje svijesti javnosti o posljedicama vožnje pod utjecajem alkohola. Borba protiv alkohola na prometnicama se nastavlja, a spotovi postaju sve krvaviji pokušavajući šokirati vozače. Pogledajte pet provokativnih i kreativnih spotova kojima se poručuje da alkohol i vožnja ne idu skupa.  Neke je stvarno teško gledati, a tako i treba biti.

Bonus video za kraj – pogledajte promotivni spot kojim je britanska kampanja za sigurnost cestovnog prometa THINK!  obilježila 50 godina kampanja protiv vožnje bez pića. Dobro je vidjeti otkud smo krenuli te koliko su se kroz godine stavovi o vožnji pod utjecajem alkohola drastično promijenili.

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".