OPTIMUM Obiteljsko je odlična opcija za vas!

Obiteljski OPTIMUM paket vam za iznos od 70,00 € (430,00 kn) godišnje omogućava višekratnu pomoć na cesti u čitavoj Hrvatskoj do iznosa od 464,53 (3.500,00 kn) vama i članovima vaše obitelji – bračnim i izvanbračnim partnerima te djeci do 25. godine života. Pomoć na cesti znači otklon kvara na licu mjesta, ako je to moguće, ili prijevoz vozila do servisa ili kuće.  Uz to, tu je i prijevoz vozila oštećenog u prometnoj nesreći do iznosa od 597,25 € (4.500,00 kn). Vučna služba je na raspolaganju 24 sata dnevno.
Kako biste mogli nastaviti putovanje, u ovom paketu je na raspolaganju i mogućnost korištenja drugog vozila za nastavak putovanja ili javnog prijevoza ili smještaj za člana.

Važno je znati da član može iskoristiti članske pogodnosti u bilo kojem vozilu, ne mora biti vlasnik vozila, čak ne mora biti niti vozač.

U sklopu Optimum paketa također ćete moći ćete jednom godišnje besplatno pregledati vozilo u servisima autoklubova diljem Hrvatske te dva puta godišnje napraviti zamjenu guma –  demontažu, montažu i balansiranje, za sva četiri kotača. Primat ćete 6 brojeva HAK revije godišnje, moći ćete dobiti besplatan pravni savjet vezan uz promet i vozila, imat ćete popuste na mnogim prodajnim mjestima…  i ako zatrebate pomoć na cesti, znat ćete da niste sami!

Usporedite članske modele.

Preuzmite detaljna pravila

Kako se učlaniti?

Učlaniti se možete u poslovnici Autokluba Rijeka na adresi Dolac 11 ili u našim stanicama za tehnički pregled na Preluku i Pagu. Osim toga, možete sve napraviti i online – ostavite vaše podatke ili nas jednostavno nazovite na 051/215-568!

  Ivana Bistrović
  Ivana Bistrović

  Saznajte više o članskim modelima!

  Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

  Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

  U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

  U suprotnom kliknite "Prihvaćam".