Božić, Nova godina, Valentinovo, rođendani, obljetnice… tako je puno prigoda za drage osobe usrećiti poklonom. Ponestalo Vam je ideja što pokloniti? Poklonite im nešto što im zasigurno i sami želite: osjećaj sigurnosti na hrvatskim i europskim prometnicama!

Kako? Članstvom u HAK/AK Rijeka!

Od 6. prosinca 2012. godine Autoklub Rijeka u svoju ponudu uvodi poklon bonove za godišnje članstvo u HAK/AK Rijeka, u vrijednosti 200, 300 i 500 kn, što odgovara članskim modelima Start, Optimum i Europa. Poklon bonove možete kupiti u prostorima Autokluba Rijeka (Dolac 11), a donositelji bonova mogu ih iskoristiti godinu dana od dana izdavanja – za učlanjenje ili za produljenje postojećeg članstva.

Tvrtkama koji žele svoje djelatnike ili poslovne partnere razveseliti praktičnim darom i pokazati im da brinu za njihovu sigurnost u cestovnom prometu, prilikom kupovine paketa poklon bonova nudimo mogućnost co-brandinga isticanjem vlastitih obilježja na naslovnoj strani bona.

Kada se vaši najdraži nađu na putu, nećete se više morati brinuti da li im se pokvario automobil, da li im je pukla guma, da li su ostali bez goriva ili ih je snašla neka druga nevolja – uz njih će uvijek biti netko iz HAK/AK Rijeka, spreman riješiti svaki problem. A kad problema ne bude, veselit će ih brojne pogodnosti koje ostvaruju kao članovi!

I zato – iskoristite prilike za darivanje. Poklanjajte s ljubavlju i poželite dragim osobama dobrodošlicu u obitelj HAK/Autokluba Rijeka!Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".