Članstvo na dar – godina dana sigurnosti na cesti!

Poklonite svojim najdražima nešto drugačije - sigurnost koju donosi Autoklub Rijeka. Odaberite članstvo HAK-a, dar koji donosi mnoštvo pogodnosti i koji traje čitavu godinu.

Sezona je blagdanskog darivanja! Ako tražite savršen poklon za Božić, ove godine odaberite za svoje najmilije nešto drugačije – članstvo u Autoklubu Rijeka i HAK-u. Zašto je HAK članstvo idealan poklon za vozača? Zato što na taj način poklanjate i popravak i vuču vozila,  besplatnu zamjenu guma, besplatan kontrolni pregled, besplatne pravne savjete, HAK-ovu reviju, niz popusta na različitim prodajnim mjestima te mnoge druge pogodnosti. Poklanjate godinu dana bezbrižne vožnje! Vaša je kći tek počela voziti i želite znati da ako joj pukne guma, a vi niste blizu, ima koga zvati za brzu i pouzdanu pomoć? Želite razveseliti onog prijatelja koji neprestano ostavlja upaljena svjetla? Brinete za supruga koji je puno u autu?  Članstvo u HAK-u savršen je poklon za svakog vozača!

Kako do poklon bona?

U Autoklubu Rijeka možete kupiti direktno članstvo ili poklon bon kojim je moguće članstvo aktivirati naknadno.

Ostavite vaše podatke ili nas jednostavno nazovite na 051/215-568, a mi ćemo se pobrinuti za najsigurniji poklon!

  Ivana Bistrović
  Ivana Bistrović

  Saznajte više o članskim modelima!

  Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

  Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

  U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

  U suprotnom kliknite "Prihvaćam".