Iako je pomoć na cesti glavni razlog zbog kojeg ćete doći kod nas, članstvo HAK-a/Autokluba Rijeka omogućava daleko šira prava unutar članskih modela. Zbog popusta koje omogućuje sustav „HAK preporučuje“ i „Show your Card“ te dodatnih pogodnosti poput zamjene guma ili kontrolnih pregleda članstvo će se isplatiti čak i ako nikad ne doživite nezgodu na cesti.

Članstvo HAK-a/Autokluba Rijeka glasi na ime i prezime te se veže uz osobu, a ne vozilo. Član Autokluba Rijeka može iskoristiti svoje člansko pravo pomoći na cesti u bilo kojem vozilu, čak ne mora biti niti vozač. Svojim članstvom pružate sigurnost gdje god se nalazili.

Neki od načina uštede uz članstvo Autokluba Rijeka

HAK popusti
  • Članstvo HAK-a/Autokluba Rijeka nudi članstvo koje se veže uz osobu, a ne vozilo. Naš član može iskoristiti svoje člansko pravo pomoći na cesti u bilo kojem vozilu, čak ne mora biti niti vozač. Svojim članstvom dobijate sigurnost gdje god se nalazili.
  • Od auto dijelova do računala, od ulaznica u muzej do smještaja u toplicama, u sustavu „HAK preporučuje“ i „Show your Card“ zasigurno ćete pronaći nešto za sebe.
  • Jednostavno se isplati biti član Autokluba Rijeka! Računica je jednostavna – cijena članskog modela Optimum je 50,00 €, a jedna od pogodnosti su i dvije besplatne izmjene guma godišnje pa je računica jednostavna.
  • Sva prava i pogodnosti koje obuhvaćaju članski modeli HAK-a/Autokluba Rijeka mogu se iskoristiti višekratno kroz člansku godinu, do naznačenog limita*. Što to konkretno znači? Primjerice, učlanili ste se u Autoklub Rijeka 10.08.2023. i to u najpovoljniji model Start (35,00 € ) i s time dobili bonus od 265,00 € za pomoć na cesti. Mjesec dana kasnije otišli ste na jutarnju kavu u grad, no ostavili ste upaljena svjetla. Prazan akumulator, što sad!? Nazvali ste 1987, opisali kvar i naša služba pomoći na cesti stiže i rješava problem u najkraćem mogućem roku. Prema naknadama za usluge tehničke pomoću HAK-a vaše člansko pravo „popravka i prijevoza vozila u slučaju kvara“ se umanjuje za 47,00 €. Na raspolaganju vam ostaje 218,00€ koje možete iskoristiti do 10.08.2024. kao i sva druga prava u njihovom punom opsegu.
  • HAK i Autoklub Rijeka pokušavaju olakšati onima kojima je najteže. Učenici i studenti mlađi od 25 godina, osobe s tjelesnim oštećenjem od najmanje 50% te osobe starije od 65 godina ostvaruju 50% popusta na sve osnovne članske modele.
Imate pitanje?

Kontaktirajte člansku službu Autokluba Rijeka i zatražite odgovor.
Radno vrijeme: ponedjeljak – petak od 08:00 do 16:00

Ivana Bistrović
Ivana Bistrović
Članstvo i touring poslovi

Izaberi svoj osobni ili obiteljski AK Rijeka i HAK članski model

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".