Hakove prometne pustolovine

Hakove prometne pustolovine je kazališna predstava za djecu čija je ideja da najmlađe kroz glumu, igru i pjesmu uči pravilnom i sigurnom ponašanju u prometu. Predstava je nastala 2000. godine i od školske godine 2000./2001. prikazivala se svim učenicima prvih razreda osnovnih škola na području PGŽ od Lovrana do Kraljevice u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Predstava je rezultat je timskog rada, gdje režiju potpisuje Serđo Dlačić, priču je napisao poznati hrvatski pisac za djecu Mladen Kušec, a uglazbio riječki glazbenik Olja Dešić, a u predstavi glume odgojiteljice iz riječkih dječjih vrtića.

Predstava je kroz 20 godina prošla manje izmjene, a za dvadeseti rođendan je obnovljena i redizajnirana. Izrađena je nova scenografija i napravljeni su novi glazbeni aranžmani i snimke pjesama. Predstava je ekranizirana te studijski snimljena jer nam je želja da bude pristupačna svima.

Aktualnu postavu čine Pjerina Maričić, Mirta Gržić, Vidica Kontić, Morana Scotti Andrić, Marina Bjelobaba, Maša Basara te djevojčica Lana Negovetić.

Ministarstva unutarnjih poslova je 2002. godine uvrstilo predstavu u Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa.

Posljednje objave

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte voditelja odjela prometne preventive za eventualne upite.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".