Besplatni kontrolni pregledi i zamjena guma za članove

Članovi Autokluba Rijeka i HAK-a u okviru svojih članskih modela Start, Optimum i Europa između ostalih pogodnosti imaju i pogodnost kontrolnih pregleda vozila te demontaže i montaže guma te balansiranje kotača na vozilu. Ako još niste član provjerite i naše ostale pogodnosti.

Kontrolni pregledi vozila

Pogodnost Kontrolnih pregleda vozila obuhvaća jednu provjeru ispravnosti rada motora te jednu kontrolu i podešavanje svjetala tijekom članske godine.  Kontrole je moguće napraviti u našem Autoservisu na Preluku, a poželjno je dogovoriti termin na 051/621-824

Demontaža i montaža guma te balansiranje kotača na vozilu

Korisnici članskog modela Start te Obiteljskog članstva u modelu Start imaju pravo tijekom članske godine na jednu uslugu demontaže i montaže guma te balansiranja kotača na vozilu.

Korisnici modela Optimum Europa te Obiteljskog članstva u modelima Optimum i Europa imaju pravo na dvije usluge demontaže i montaže guma te balansiranja kotača na vozilu tijekom članske godine.

Autoklub Rijeka prvenstveno brine o zadovoljstvu svojih članova, njihovoj sigurnosti i sigurnosti ostalih sudionika u prometu te smo stoga primorani upozoriti na određena ograničenja prilikom ostvarivanja pogodnosti demontaže i montaže guma.

Riječ je o slijedećim ograničenjima:

  • nije moguće izvršiti demontažu i montažu guma na vozilima s aluminijskim naplatcima promjera 19 ili više cola;
  • nije moguće izvršiti demontažu i montažu guma na vozilima čija visina prelazi 2 metara te čija težina prelazi 2 tone;
  • potrebno je rezervirati termin za demontažu i montažu guma; telefonskim putem na broj 051/621-824 ili putem e-maila na marin.vukelic@ak-rijeka.hr. U sadržaju e-maila je potrebno navesti članski broj, marku  i model vozila, dimenziju odnosno colažu guma te kontakt telefon. Na e-mailove koji stignu do 15 sati odgovorit će se isti dan.
  • u studenome i prosincu te u travnju i svibnju nastaju velike gužve prilikom rezervacije termina demontaže i montaže guma. Preporuka je članovima naručiti se  u rujnu ili listopadu, odnosno u veljači i ožujku kako bi rezervirali termin.

Molimo da uvažite mišljenja mehaničara te izbjegnete potencijalnu materijalnu, ali i ljudsku štetu.

Ukoliko smatrate da ste oštećeni pruženim uslugama u Autoklubu Rijeka ili odbijanjem pružanja istih prigovor možete dostaviti pismeno, putem pošte ili osobno na slijedeću adresu:

Autoklub Rijeka

Dolac 11,

51000 Rijeka

ili na fax: 051/ 214-494, odnosno putem elektroničke pošte: info@ak-rijeka.hr.

Na Vaš prigovor odgovorit ćemo na adresu koju naznačite u roku od 15 dana od dana primitka prigovora.

Iskoristite ove i brojne druge pogodnosti. Učlanite se u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".