HAK Obiteljsko članstvo

HAK obiteljsko članstvo vam donosi još veće članske pogodnosti, uz jedinstveni iznos članarine. Omogućuje učlanjivanje roditelja i djece te znači veću sigurnost u svakodnevnom životu na putovanjima svakog pojedinog člana obitelji.

Obiteljsko članstvo Hrvatskog autokluba podrazumijeva obitelj kao zajednicu bračnih ili izvanbračnih drugova te životnog partnerstva i njihove djece do 25. godine života, uključujući i djecu koja ne žive u obitelji – ako nisu zasnovala vlastitu obitelj. Obuhvaća i jednoroditeljske obitelji koje čine jedan roditelj i dijete ili djeca, kao i bračni ili izvanbračni drugovi bez djece. Najmanji mogući broj članova u Obiteljskom članstvu su dvije osobe, a najveći broj članova u Obiteljskom članstvu ovisi o broju djece do 25. godine života.

Svi punoljetni članovi obitelji mogu pojedinačno koristiti usluge pomoći na cesti, sa znatno povećanim financijskim iznosima za pojedine usluge. Ukoliko neki od članova nisu punoljetni, primjerice, kćer ili sin, i oni mogu postati članovi HAK-a u sklopu Obiteljskog članstva i koristiti sve ostale pogodnosti, osim pomoći na cesti.

Obiteljsko članstvo HAK-a podrazumijeva četiri članska modela – Start za 300,00 kn godišnje, Optimum za 430,00 kn godišnje i model Europa za 700,00 kn godišnje.  U Obiteljskom članstvu modela „Start“ financijski iznos za korištenje usluga otklona kvara iznosi 3.000,00 kuna te za uklanjanje i prijevoz vozila 4.000,00 kuna. Članovima u članskom modelu „Optimum“ na raspolaganju je financijski iznos za korištenje usluga otklona kvara od 3.500,00 kuna a za uklanjanje i prijevoz vozila 4.500,00 kuna. Za članove u članskom modelu „Europa“, financijski iznos za korištenje usluga otklona kvara je 4.000,00 kuna, te za uklanjanje i prijevoz vozila 5.000,00 kuna. Obiteljsko članstvo modela “Optimum” i “Europa” ima mogućnost korištenja vozila radi nastavka putovanja tijekom četiri odnosno pet dana korištenja, kao i mogućnost korištenja usluge smještaja dva odnosno tri noćenja, i mogu je odjednom koristiti svi članovi Obiteljskog članstva. Članovima Obiteljskog članstva modela Europa u slučaju potrebe na raspolaganju je i 6.000,00 kuna za povratak vozila u Hrvatsku iz inozemstva.

Niste sigurni koji model izabrati?

Izbor obiteljskih članskih modelaOdaberite svoj model i učlanite se online

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".