Homologacija

Pregled vozila sastoji se od provjere parametara i oznaka bitnih za prepoznavanje vozila te pregleda homologacijskih oznaka na opremi i dijelovima vozila.

Read More
Tehnički pregled u koracima

Atesti

Na pojedinačno proizvedenim vozilima, vozilima na kojima su obavljene preinake ili kojima nisu poznati tehnički podaci potrebno je obaviti ispitivanja kako bi ona bila u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama te sigurna i ekološki podobna.

Read More
Načini plaćanja na stanici za tehnički pregled

Promjena tehničkog stanja

Na stanicama za tehnički pregled vozila Autokluba Rijeka (Preluk, Čabar, Pag) možete obaviti obaviti uslugu promjene tehničkog stanja.

Read More
Potrebni dokumenti za tehnički pregled i registraciju

Potvrda o prijeđenoj kilometraži

Od 2006. se na svakom redovnom tehničkom pregledu vozila evidentira stanje kilometraže. U Stanici za tehnički pregled AK Rijeka zatražite Potvrdu o prijeđenoj kilometraži

Read More

Promjena vlasništva

Za promjenu vlasništva motornog vozila nadležna je stanica za tehnički pregled unutar registracijskog područja prema prebivalištu odnosno sjedištu vlasnika vozila.

Odjava vozila

Obvezno je odjaviti vozilo u slučaju da ste svoje vozilo prodali, da vam je ukradeno, uništeno ili da ga više jednostavno ne namjeravate koristiti

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".