Sigurno u Školu s HAK-om

Sigurno u školu s HAK-om

Veliki broj „novih sudionika u prometu“ po prvi se puta pojavljuju kao samostalni sudionici prometnih zbivanja, koja su za njih novost i predstavljaju potencijalnu opasnost.

Hrvatski autoklub zajedno s udruženim autoklubovima organizira tradicionalnu prometno-edukativnu akciju „Sigurno u školu s HAK-om“

Osim prometne edukacije školske djece nužno je senzibilizirati javnost na činjenicu da su djeca najranjiviji sudionici u prometu, da početkom školske godine u velikom broju sudjeluju u prometu i da vozači moraju u blizini škola i igrališta voziti s pojačanom opreznošću. Veliki broj „novih sudionika u prometu“ po prvi se puta pojavljuju kao samostalni sudionici prometnih zbivanja, koja su za njih novost i predstavljaju potencijalnu opasnost.

Upravo zato Autoklub 1997.g. ponovo uvrštava u svoj program i provodi akciju „Vješto i oprezno u prometu“, poznatu i pod imenima „Sigurno i vješto u prometu“ ili još ranije „Brzina, ali oprez“ dok je današnji naziv akcije „Sigurno u školu s HAK-om“.  Akcija se provodi početkom školske godine uz veliku podršku svih lokalnih medija i osoba iz javnog života, MUP PU PG- Odjela za sigurnost cestovnog prometa, Primorsko goranske županije i Grada Rijeke . Osim preventivnih poruka putem medija, u sklopu ove akcije organizira se natjecanje djece od 2 do 8 godina u vožnji triciklima, biciklima, rolama i romobilima.

Posljednje objave

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte voditelja odjela prometne preventive za eventualne upite.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".