Kupujete rabljeno vozilo? Od 2006. godine se na svakom redovnom tehničkom pregledu vozila evidentira stanje kilometraže. U Stanici za tehnički pregled AK Rijeka zatražite Potvrdu o prijeđenoj kilometraži na kojoj su vidljivi podaci o stanju kilometraže na svakom tehničkom pregledu vozila, čime ćete izbjeći eventualne neugodnosti “skidanja prave kilometraže” prilikom kupovine. Potvrdu možete zatražiti neovisno o tome na kojoj je stanici vozilo obavljalo tehnički pregled. Sve što Vam treba je preslika prometne dozvole vozila, osobna iskaznica i 26,25 kuna odnosno 3,48 €. Potvrdu nije moguće dobiti za vozilo koje je uvezeno iz inozemstva i još nikada nije obavilo tehnički pregled u Republici Hrvatskoj.

Kontakt

Kontaktirajte stručno osoblje Autokluba Rijeka i saznajte sve što Vas zanima o tehničkom pregledu i registraciji vozila.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".