OPTIMUM je odlična opcija za vas!

OPTIMUM paket vam za iznos od 50,00  godišnje omogućava višekratnu pomoć na cesti u čitavoj Hrvatskoj do iznosa od 340,00 €. Pomoć na cesti znači otklon kvara na licu mjesta, ako je to moguće, ili prijevoz vozila do servisa ili kuće.  Uz to, tu je i prijevoz vozila oštećenog u prometnoj nesreći do iznosa od 470,00 €. Vučna služba je na raspolaganju 24 sata dnevno.
Kako biste mogli nastaviti putovanje, u ovom paketu je na raspolaganju i mogućnost korištenja drugog vozila za nastavak putovanja ili javnog prijevoza ili smještaj za člana.
Važno je znati da član može iskoristiti svoja članska u bilo kojem vozilu, ne mora biti vlasnik vozila, čak ne mora biti ni vozač.

U sklopu Optimum paketa također ćete moći ćete jednom godišnje besplatno pregledati vozilo u servisima autoklubova diljem Hrvatske te dva puta godišnje napraviti zamjenu guma – demontažu, montažu i balansiranje za sva četiri kotača. Primat ćete 6 brojeva HAK revije godišnje, moći ćete dobiti besplatan pravni savjet vezan uz promet i vozila, imat ćete popuste na mnogim prodajnim mjestima… i znat ćete da na cesti niste sami ako zatrebate pomoć!

Usporedite članske modele.

Preuzmite detaljna pravila

Kako se učlaniti?

Učlaniti se možete u poslovnici Autokluba Rijeka na adresi Dolac 11 ili u našim stanicama za tehnički pregled na Preluku i Pagu. Osim toga, možete sve napraviti i online – ostavite vaše podatke ili nas jednostavno nazovite na 051/215-568 ili na stranici HAK-a!

  Ivana Bistrović
  Ivana Bistrović

  Saznajte više o članskim modelima!

  Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

  Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

  U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

  U suprotnom kliknite "Prihvaćam".