Linkovi

HAK – Hrvatski autoklub

Hrvatski autoklub je nacionalna, neprofitna i nestranačka udruga u koju su udruženi autoklubovi, te građani, vozači i vlasnici vozila na motorni pogon.

Svojim aktivnim sudjelovanjem u radu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske, Hrvatski autoklub daje maksimalni doprinos u ostvarivanju zacrtanih ciljeva kako u Republici Hrvatskoj tako i Evropskoj uniji, a to je 8 poginulih u prometnim nesrećama na 100.000 stanovnika.

Prometno-edukativne akcije „Sigurno u prometu“ i „Sigurno i vješto u prometu“ postale su tradicionalne aktivnosti po kojima su Hrvatski autoklub i udruženi autoklubovi prepoznatljivi među svojim članovima ali i ostalim građanima u Republici Hrvatskoj.
www.hak.hr/sigurnost-u-prometu/prometna-preventiva

MUP – Ministarstvo unutarnjih poslova

Stranica namijenjenu svima koji prate rad Ministarstva unutarnjih poslova. Ovdje ćete naći pozive, priopćenja, važnije govore, izjave, najave, fotografije i druge korisne podatke.
www.mup.hr

Županijski savjet za sigurnost prometa na cestama

Županijski savjet za sigurnost prometa na cestama Primorsko-goranske županije osnovan je s ciljem promicanja i usklađivanja prometno preventivnih-aktivnosti sigurnosti u prometu i razvijanju prometne kulture sudionika u prometu na cestama Primorsko-goranske županije.
www.ppv.pgz.hr/prikaz.asp?txt_id=326

Udruga obitelji osoba stradalih u prometu

Udruga provodi niz preventivnih akcija. Sjedište Udruge je u Puli.
www.stradaliuprometu.hr/onama.php

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".