24. Nagrada Malačke Sv. Dujam 2021.Igor Vičević favorit u konkurenciji povijesnih automobila

Na poznatoj stazi Malačka iznad Splita predstojećeg vikenda održat će se treća ovosezonska utrka Prvenstva Hrvatske na brdskim stazama u organizaciji Sportskog auto kluba Split.

Staza ukupne dužine 4100 metara s 15 zavoja bit će test na kojoj će snage odmjeriti čak 99 najboljih hrvatskih brdaša u međunarodnoj konkurenciji. Utrka se boduje za FIA CEZ brdsko prvenstvo, Prvenstvo Hrvatske i Brdsko prvenstvo Hrvatske povijesnih automobila.

Upravo u konkurenciji povijesnih automobila nastupa automobilist Autokluba Rijeka Igor Vičević u Scirocco GTI 1.6. Nakon dvije odvožene utrke, Vičević na Malačku stiže kao apsolutni favorit i prvoplasirani u ukupnom poretku konkurencije povijesnih automobila te prvoplasirani u klasi P3, vozila do 2000 ccm.

Prema programu, danas su na rasporedu administrativni poslovi i prijem vozača. Treninzi kreću sutra od 11,30 sati kad starta prvi neslužbeni trening, odnosno od 15,30 službeni treninzi. Prva od dvije bodovne vožnje na rasporedu je u nedjelju 04.07. u 12.00 sati., a sve rezultate možete pratiti putem live timing-a http://www.livetest.amk-trogir.hr/

Ne treba sumnjati da će uz startnu listu koju čini gotovo 100 vozača uzbuđenja na Malačkoj biti zajamčena!

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".