39. Buzetski dani 2020.

Ovog vikenda, 19.-20. rujna, na rasporedu je ovogodišnja treća utrka Prvenstva Hrvatske na brdskim stazama „39. Buzetski dani“. Rujan je već tradicionalno rezerviran za trku u Buzetu koja će se ove godine, uslijed dobro poznate situacije, ipak voziti u nekim drugačijim uvjetima. Osim što se ove godine u Buzetu neće voziti Prvenstvo Europe, utrka će se nažalost voziti i bez prisustva gledatelja koji će se morati zadovoljiti čarima novih tehnologija, prijenosu na televiziji i elektroničkim sustavima. Poznata staza dužine 5001 metar, od Mosta do Peničića ugostit će 122 natjecatelja među kojima u Buzet putuju i četiri Autokluba Rijeka; Dejan Kopajtić (Zastava Yugo 1.6) klase E15, Marin Petrić (Citroen Saxo) klase A7, Ivan Pavlović (Renault Clio RS) klase N3 i Igor Vičević (VW Golf Gti) klase P3 povijesnih vozila.
Više informacija možete pronaći na stranicama organizatora , dok će live timing biti moguće pratiti putem http://www.sport-timing.com/livetiming_buzet/results.php?event_id=348

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".