8. INA Rally Kumrovec ’19Posada Hrvatin-Pavlović na startu nove automobilističke sezone!

Prvog vikenda u ožujku održat će se 8. INA Rally Kumrovec ’19 čime, sada već tradicionalno, kreće nova automobilistička sezona.  Ovo međunarodno natjecanje u organizaciji zagrebačkog Autokluba Delta Sport, boduje se za Prvenstvo Hrvatske, ali ove godine i za novoformirano Međunarodno Zonsko Prvenstvo Republike Hrvatske (MZPH).

Zbog radova na zagorskim prometnicama, itinerer relija ove je godine značajno izmijenjen te je dugačak 142,95 kilometara, od čega 66,40 km otpada na 8 brzinskih ispita. Novost je i uvrštenje dva nekadašnja prologa u Tuheljskim Toplicama, koji su do sad bili revijalnog karaktera, u brzince koji se računaju za konačni poredak.

Start relija je u petak, 1. ožujka u 16.44 sati kada slijede dva brzinska ispita na parkiralištu Termi Tuhelj.   Dan kasnije posade očekuje još šest brzinskih ispita koji se voze u  Kumrovcu i Zagorskim Selima. Startna i ciljna ceremonija održat će se u kumrovečkom Muzeju Staro selo, a prvo vozilo na cilju očekuje se oko 17 sati i 15 minuta.

Posada Hrvatin-Pavlović

Na listi prijava koju je objavio organizator AK Delta sport nalazi se 54 posade iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Mađarske, a među njima je i posada Autokluba Rijeka u sastavu Tomas Hrvatin i Ivan Pavlović. Tomas Hrvatin nov je u redovima Autokluba Rijeka, no dugogodišnji je sudionik automobilističkih natjecanja okrenut prema reliju. Ivan Pavlović je nastupao kao vozač i u ostalim disciplinama autosporta dok se kao suvozač okušao prvi put prošle sezone uz vozača Daniele Tranija i odmah ostvario izvrstan rezultat – prvoplasirani u konkurenciji suvozača u klasi 3 državnog prvenstva. Ove godine Hrvatin i Pavlović odlučili su se na zajednički nastup u reliju i to s potpuno novim vozilom pripremanim ove zime, Renault Clio RS klase 3. Rezultate možete pratiti ovdje.

Rally Kumrovec prva je utrka sezone 2019. od predviđenih 6 od kojih se dva voze na području Slovenije.

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".