Hakove prometne pustolovine za novi naraštaj prvašićaU četvrtak 04. i petak 05. travnja 2019. s početkom u 9:30 i 11:30 sati u HKD-u na Sušaku

I ove godine Autoklub Rijeka daruje četiri predstave učenicima prvih razreda osnovnih škola Rijeke, okolnih gradova i općina. Do sada je, kroz osamnaest godina prikazivanja, predstavu pogledalo više od 25.000 djece!

Znanje i pozitivne navike koje usvojimo u najranijem djetinjstvu primjenjujemo cijeli život. Rukovodeći se ovom tezom Autoklub Rijeka ulaže znatan trud i sredstva u nastanak i provedbu programa i projekata s temom prometne edukacije i razvijanja prometne kulture namijenjenih najmlađima.

Jedan od takvih projekata je i glazbena kazališna predstava „Hakove prometne pustolovine“ nastala u suradnji Autokluba Rijeka i Udruge Loptica. Predstava je prvi put izvedena 2000. godine. Režirao ju Serđo Dlačić, autor priče je Mladen Kušec, autor glazbe Olja Dešić, autor scenografije Vojo Radoičić, a u predstavi glume ??? 😉  koje su odlično su oživjele maštovite likove: malog izgubljenog dinosaurusa HAK-a, dječaka i djevojčicu koji mu pomažu da preživi u prometu, opasnog vozača i sveprisutnog policajca kojemu je zadatak paziti da svi poštuju prometna pravila i znakove.

Kroz glazbu i igru, na zabavan način, likovi u predstavi upozoravaju djecu na opasnosti koje ih vrebaju u prometu, ali i na pravilno i poželjno ponašanje u prometu. Djeca kroz zabavne sadržaje lakše usvajaju znanja, a nadamo se da će roditelji i učitelji iskoristiti ovu predstavu kao povod da s djecom ponove osnovna pravila sigurnog ponašanja u prometu i svojim pozitivnim primjerom pokažu kakvo ponašanje od djece očekuju.

Ove se godine predstave izvode u četvrtak 04. i petak 05. travnja s početkom u 9:30 i 11:30 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Iako je predstava organizirana za škole, ulaz je slobodan i za ostale zainteresirane građane. Javite se u Autoklub Rijeka na telefon 212-442 ili na mail preventiva@ak-rijeka.hr, provjerite slobodne termine i dovedite svoje dijete!

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".