Nastavak hrvatskog brdskog prvenstva na MalačkojStižu europski prvaci te najbolji domaći brdski vozači!

Ovog vikenda, od 10. do 12. srpnja 2020, u organizaciji SAK Split održava se druga ovogodišnja brdska autoutrka 23. Nagrada Malačke „Sv, Dujam 2020“.
Ovogodišnja hrvatska sezona pokrenula se međunarodnom brdskom auto utrkom u Skradinu.  Za sad jedine automobilističke utrke na europskom tlu iskoristili su i najbolji europski prvaci pa tako stižu i u zaleđe Kaštela.
Po objavljenoj listi prijava od strane organizatora nastupit će više od 120 vozača, iz Hrvatske, Italije, Austrije, Slovačke, Crne Gore, Slovenije, Poljske, Mađarske i BIH, a među njima naći će se dvadesetak atraktivnih formula i prototipova.
Inače, utrka koja se vozi na stazi dugoj 4.100 metara od Radošića do Malačke, dovest će u Kaštela i najbolje domaće brdske vozače, među kojima i naš trio vozača Autokluba Rijeka, dobro znana imena hrvatskog autosporta – Dejan Kopajtić, Marin Petrić i Igor Vičević.

Trio Autokluba Rijeka lovi nove bodove

Kao i na prvoj utrci u Skradinu voženoj pred petnaestak dana, vozači će krenuti po nove važne bodove ovogodišnje sezone brdskih auto utrka. Kopajtić je sa svojim Yugom 1.6 16v trenutno vodeći u jakoj konkurenciji automobila grupe E1, te u svojoj klasi 16. Igor Vičević nastupa u potpuno novom automobilu VV Golf GTI te drži visoko drugo mjesto grupe i klase P3. Marin Petrić ove godine, sa svojim Citroen Saxom ima nimalo lak zadatak, borbu unutar klase A7 s vrlo jakim i modernim automobilima R2 specifikacije te na Malačku putuje s trenutno 5. mjesta.
S obzirom na najavu, predstoje velike borbe na Malačkoj unutar klasa, grupa i ukupnog poretka. Sve to jamči uzbuđenja uz stazu i dobre vožnje na stazi, često na granicama mogućnosti.
Prema programu, u subotu su na rasporedu slobodni i službeni treninzi, a svečano otvaranje utrke te prvi prolazak stazom zakazan je u nedjelju u 12 sati.

Live timing moći će se pratiti na stranicama AK Trogir Timing.

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".