Od ponedjeljka, 3. veljače 2020. godine Opatijska ulica na dulje vrijeme zatvorena za sav prometDo Stanice za tehnički pregled vozila Preluk i autoservisa Autokluba Rijeka moguće je doći iz smjera zapada

Gradski prometni centar obavještava da će se od ponedjeljka, 3. veljače 2020. godine za sav promet u narednih 4-5 mjeseci zatvoriti Opatijska ulica radi izgradnje kružnog raskrižja te radova na vodovodnim, plinskim instalacijama te javnoj rasvjeti za turističko naselje Costabella. Sav promet preusmjeravat će se obilaznim pravcem kretanja, odnosno Ljubljanskom ulicom i dalje Ulicom Pavlovac.

U narednih 4 do 5 mjeseci koliko je predviđeno trajanje radova bit će izvedeno kružno raskrižje na Opatijskoj ulici kod križanja na ulazu u turističko naselje Costabella s južne strane. Zbog radova zabraniti će se promet za sva vozila na dijelu Opatijske ulice na kojem se izvode predmetni radovi. To je dionica Opatijske ulice od pješačkog prijelaza koji se nalazi odmah iza raskrižja sa Istarskom ulicom (sa istočne strane) ukupne duljine cca 350 m i dalje prema zapadu, odnosno dio prometnice uz Turističko naselje Costabella.Na ostalom dijelu Opatijske ulice bit će dozvoljen samo lokalni promet što znači da će se iz smjera istoka dozvoliti još 50 m lokalnog prometovanja od raskrižja Opatijska – Istarska – Ljubljanska dalje prema zapadu. Iz smjera zapada bit će dozvoljeno još 2500 m lokalnog prometovanja, od raskrižja Ivana Matetića Ronjgova – Pavlovac dalje prema istoku.

Javni gradski prijevoz Opatijskom ulicom će se ukinuti, odnosno 4 autobusne stanice koje se nalaze na tom potezu neće biti u funkciji. Linija 32 javnog gradskog prijevoza preusmjeriti će prometovanje obilaznim pravcem kretanja, odnosno Ljubljanskom ulicom i dalje Ulicom Pavlovac.

Stanica za tehnički pregled vozila Preluk i autoservisa Autokluba Rijeka radit će prema redovitom radnom vremenu, no uz mogućnost pristupa samo iz smjera zapada.

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".