7 korisnih poklona za vozače...za čiju kupnju uopće ne morate izaći iz kuće!

Sviđalo nam se to ili ne, božićno razdoblje je i doba darivanja. Koliko god nam se čini da se sa svime pretjeruje, paketić ispod bora ipak većinu veseli. No što staviti u taj paketić pitanje je koje muči mnoge ovih dana. Evo nekoliko naših prijedloga što pokloniti onima koji mnogo vremena provode u vozilu.

 1. Kako bi ruke bile slobodne za vožnju, svakom vozaču treba držač za mobitel. Ovaj univerzalni držač s rastezljivim kliještima pogodan je za sve tvrde površine.

  https://shop.hak.hr/product/35987/jabra-bluetooth-slusalica-bt2045
  Jabra, kvalitetna i pristupačna bluetooth hands-free slušalica
 2. Uz držač za mobitel, druga obavezna stvar za sigurnije razgovore u vožnji je hands-free set. Na HAK-ovom webshopu možete pronaći uistinu veliki izbor slušalica i bluetooth sistema  koji će zadovoljiti svačije potrebe.
 3. Ako birate poklon za nekoga tko provodi puno vremena u automobilu, vjerujemo da će ga razveseliti naslon sjedala s grijačem koji osigurava ugodniju i topliju zimsku vožnju.
 4. Struganje leda s vjetobranskog stakla nije najbolji način za započeti dan! Poklonite ovu praktičnu foliju protiv smrzavanja stakla. Foliju je lako postaviti i skinuti, zatvara se vratima vozila i omogućava ugodnija jutra.
 5. Dugačka putovanja s djecom ponekad su pravi izazov, ali tehnologija ponekad može i skratiti put. Nosač za tablet koji se može navući na naslon vozila otjerat će dosadu i olakšati vožnju.
 6. U obaveznu opremu svakog vozača koji je puno na cesti ubrajamo i autopunjač. Predlažemo snažan punjač- adapter koji se uključuje u upaljač i kojim se mogu puniti dva uređaja istovremeno.
 7. Poklon paketi su uvijek in, od setova kozmetike do košarica s poslasticama pa zašto ne i zgodan poklon paket za automobil? Ovaj zimski set dobro će doći svakom vozaču u hladnim danima.
Bonus prijedlog

Ako još niste sigurni što pokloniti, tu je uvijek i članstvo u HAK-u. To ne samo da je apsolutno savršen poklon za svaku vozačicu i vozača već učlanjenjem novog člana možete izabrati i neki zgodan dodatni poklon, ovisno o članskom modelu!

Odgovori

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".