7 korisnih poklona za vozače...za čiju kupovinu uopće ne morate izaći iz kuće.

Božić je vrijeme ljubavi i mira, ali sviđalo nam se to ili ne, to je i doba darivanja. Koliko god nam se čini da se sa svime pretjeruje, paketić ispod bora ipak većinu veseli. No što staviti u taj paketić pitanje je koje muči mnoge ovih dana., a ograničeno kretanje dodatno otežava kupovinu. Evo nekoliko naših prijedloga što pokloniti onima koji mnogo vremena provode u vozilu. Za ove poklone ne morate izlaziti iz kuće, a dodatna prednost je što kad te naš član ostvarujete i dodatni popust.

 1. Držač za mobitel

  Kako bi ruke bile slobodne za vožnju, svakom vozaču treba držač za mobitel. Ovaj univerzalni držač s rastezljivim kliještima pogodan je za sve tvrde površine.

  https://shop.hak.hr/product/35987/jabra-bluetooth-slusalica-bt2045
  Jabra, kvalitetna i pristupačna bluetooth hands-free slušalica
 2. Hands-free set

  Uz držač za mobitel, druga obavezna stvar za sigurnije razgovore u vožnji je hands-free set. Na HAK-ovom webshopu možete pronaći uistinu veliki izbor slušalica i bluetooth sistema  koji će zadovoljiti svačije potrebe.

 3. Grijač za sjedalo

  Ako birate poklon za nekoga tko provodi puno vremena u automobilu, vjerujemo da će ga razveseliti naslon sjedala s grijačem koji osigurava ugodniju i topliju zimsku vožnju.

 4. Polarizirane naočale

  Svaki vozač ponekad se sretne s onim iritantnim odbljeskom sunčeve svjetlosti koji nije samo neugodan već i opasan jer zasljepljuje te dodatno zamara oči. Rješenje za taj problem su polarizirane naočale poput ovih s izmjenjivim lećama. Takva stakla gotovo u potpunosti onemogućavaju dolazak reflektirane svjetlosti do vozačeva oka pa su ovakve naočale odličan poklon za muškarce i žene koji voze.

 5. Video kamera

  Video kamere za snimanje vožnje sve su popularnije. Bilo da vozač želi sačuvati uspomenu na putovanje ili želi biti spreman za eventualne neugodnosti u prometu, neki od ovih modela sigurno će ga razveseliti.

 6. Autopunjač

  U obaveznu opremu svakog vozača koji je puno na cesti ubrajamo i autopunjač. Predlažemo snažan punjač- adapter koji se uključuje u upaljač i kojim se mogu puniti dva uređaja istovremeno.

 7. Poklon paket

  Poklon paketi su uvijek in, od setova kozmetike do košarica s poslasticama pa zašto ne i zgodan poklon paket za automobil? Složite nešto sami, veliki je izbor autokozmetike,  a možete izabrati i već gotovi zimski set  . Dobro će doći svakom vozaču u hladnim danima jer struganje leda s vjetrobranskog stakla stvarno nije najbolji način za započeti dan!

Bonus prijedlog

Ako još niste sigurni što pokloniti, tu je uvijek i članstvo u HAK-u. Ovim savršenim poklonom za svaku vozačicu i vozača ne poklanjate samo pomoć na cesti već i čitav niz drugih pogodnosti – poklon koji će stvarno koristiti.

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".