Crodux Derivati Dva d.o.o. (Crodux) i Hrvatski autoklub još od 2014. poslovni su partneri i ostvaruju uspješnu suradnju na temelju koje je korisnicima članskih pogodnosti Hrvatskog autokluba osiguran popust na plaćanje goriva.

Uslijed velikog porasta maloprodajnih cijena naftnih derivata, kojeg smo svi svjedoci, Vlada Republike Hrvatske ograničila je najvišu maloprodajnu cijenu goriva naftnih derivata. S obzirom na navedeno, odnosno zbog novonastale situacije Crodux nažalost privremeno nije u mogućnosti odobravati popust na maloprodajne cijene goriva.

Ovim putem Hrvatski autoklub obavještava sve svoje korisnike članskih pogodnosti kako, počevši od 24. lipnja 2022., neće više biti u mogućnosti ostvariti popust od 0,15 kn/lit na maloprodajne cijene goriva na svim benzinskim postajama Croduxa, što je do sada bio slučaj. Nadamo se da će se pronaći rješenje za nastalu situaciju, i da će se popusti ponovno uspostaviti s normalizacijom iste.

Svi korisnici članskih pogodnosti, o svim daljnjim promjenama u vezi s navedenim, bit će pravovremeno obavješteni.

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".