Rezultati 2. fotonatječaja “29. Maškarani autorally Pariz-Bakar u slici”

Završen je drugi fotonatječaj “29. Maškarani autorally Pariz-Bakar u slici”. Na natječaj se prijavilo 8 sudionika sa 16 fotografija, a sve fotografije možete pogledati ovdje. Pri izboru najbolje fotografije koje najbolje dočaravaju duh karnevala i maškaranog relija željeli smo uvažiti glas publike, ali jednako nam je želja bila da broj prijatelja ne bude presudan. Iz tog razloga je formirano tročlano povjerenstvo (žiri) koji je skupa s publikom bodovao fotografije. Svaki član povjerenstva dodijeljuje fotografijama bodove od 1 do 10, a publika, kao četvrti član, prema broju “lajkova” također dodijeljuje fotografijama bodove od 1 do 10.
Konačni redoslijed je:

Broj glasova Bodovi FB Bodovi član 1 Bodovi član 2 Bodovi član 3 Bodovi ukupno
Davorin Jurković Maska 265 10 0 10 8 28
Zlatko Morić U dimu 12 3 8 2 9 22
Aleksandar Tomulić

Freddie

21 4 0 9 7 20
Mirko Menalo Čabarski eko-Meksikanci 45 8 6 5 0 19
Davorin Jurković Mad Max 182 9 0 0 10 19

Žiriju su se jako svidjele i ostale fotografije koje nisu ušle u izbor prvih pet pa smo stoga odlučili i sve ostale sudionike nagraditi malim poklonom. Čestitamo pobjednicima i hvala svima na sudjelovanju!  Nadamo se da se vidimo i iduće godine!

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".