Starta nova rally sezonaU petak počinje 47. izdanje adrenalinskog spektakla Zagreb Open INA Delta Rally

Ljubitelji adrenalinskih vožnji i oktana ponovno dolaze na svoje. Ovog vikenda od 11. do 13. lipnja održava se 47. izdanje našeg najstarijeg automobilističkog natjecanja „Zagreb Open – INA Delta Rally“ u organizaciji Auto kluba INA Delta, ujedno prvo rally natjecanje Prvenstva Hrvatske u sezoni 2021.

U ovim pandemijskim uvjetima koji su i dalje na snazi, INA Delta Rally ugostit će 60 posada iz 10-tak europskih zemalja, a među njima nastupit će i ekipa Autokluba Rijeka u sastavu Tomas Hrvatin vozeći Renault Clio 2.0 RS klase 3, Alfred Kramer u novom Renault Cliju Rally5 specifikacije klase 4 te Stefan Kramer u Mitsubishi Lancer EVO XI u klasi 5/S3.

Ceremonijalni start i cilj rallyja planiran je na parkiralištu TŽV Gredelj u subotu u 17:01, dok će se uzbudljivi brzinski ispiti voziti u subotu 12. lipnja u Zagrebu, na Aveniji Većeslava Holjevca i u okolici Jastrebarskog, te u nedjelju na Sljemenu, Lazu i Šestinama, ukupno njih 9 dužine 151,33 km.

„Zagreb Open – 47. INA Delta Rally“ osim Prvenstva Hrvatske boduje se za Međunarodno zonsko prvenstvo Hrvatske, a od 2016. godine i za FIA European Rally Trophy te Otvoreno prvenstvo Zagreba.

Osim vozača, u provedbi natjecanja sudjeluje i sudački kadar, naš sportski sudac Dario Gržinić, u svojstvu službenog promatrača HAKS-a.

Live rezultate natjecanja možete pratiti na sljedećem linku: https://deltalive.ak-inadelta.hr/

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".