Što je HAK obiteljsko članstvo Europa?HAK vam za samo 700 kn godišnje nudi premium članstvo – Obiteljsko članstvo Europa. Osim u Republici Hrvatskoj, HAK vam omogućava i sigurno putovanje u cijeloj Europi.

Nezgode se dešavaju, to je jednostavno tako. Ipak, nezgoda ne mora značiti propast obiteljskog putovanja već može ostati zabavna “sjećaš li se…” obiteljska priča! “Sjećaš li se kad je Lucija ubacila ključeve u bunker i zatvorila ga?”, “Sjećaš li se ono kad je tata utočio krivo gorivo”. Pričat ćemo o tome kao zabavnoj priči ako se sve dobro završilo, a završit će se dobro ako ste se pripremili na vrijeme. HAK o vama vodi brigu u RH i inozemstvu.  Čak i kada je vaše vozilo u izvrsnom stanju, mogu vas zadesiti razni nepredviđeni kvarovi zbog kojih ćete zatražiti pomoć na cesti. Pregrijavanje motora, otkazivanje seta spojke, zupčastog remena… Situacija je još gora uslijed gužvi i loših vremenskih uvjeta, a posebno je nezgodno ako se nađete u nevolji s cijelom obitelji i daleko od kuće. Znati da u takvom slučaju možete nazvati “doma” kako bi stigla pomoć, uistinu je neprocjenjivo. Važno je znati da se paket HAK Europa može koristiti u čitavoj Europi , a ne samo na području Europske unije, ali i u Hrvatskoj pa je odličan izbor i za one koji možda ne putuju u inozemstvo, ali provode dosta vremena na u automobilu.
HAK obiteljsko članstvo Europa osigurava vam besplatne usluge pomoći na cesti ukupnog iznosa do 4.000 kn, jednu besplatnu uslugu prijevoza vozila u slučaju prometne nesreće ili krađe do 5.000 kn, jednu besplatnu uslugu organizacije i prijevoza vozila u kvaru iz inozemstva u Republiku Hrvatsku (repatrijacija) do 6.000 kn, te vozilo za nastavak putovanja ili korištenje javnog prijevoza ili smještaja. Uz to, tu je i besplatni kontrolni pregled, zamjena guma te, zahvaljujući programu ušteda, možete koristiti brojne popuste i pogodnosti iz programa “Show your Card!” u zemlji i inozemstvu.

Tko sve može biti dio obiteljskog članstva?

HAK Obiteljsko članstvo Europa zajedničko je članstvo za cijelu obitelj u koje su uključene najmanje dvije osobe: nositelj članstva i ostali članovi obitelji. To mogu biti partneri te njihova djeca do 25. godine života.

Kako koristiti članstvo?

Svaki član Obiteljskog članstva dobiva vlastitu iskaznicu i može samostalno koristiti pogodnosti, pri čemu maloljetnici imaju pravo na sve pogodnosti, osim na članske pogodnosti vezane uz vozilo. Članska godina obiteljskim članovima istječe kada i nositelju, neovisno o datumu učlanjenja drugih članova obitelji.

Gdje sve mogu koristiti paket Europa

Gdje se učlaniti?

Na području Rijeke i riječkog prstena učlaniti se možete osobno u Autoklubu Rijeka na adresi Dolac 11, u stanici za tehnički pregled Preluk te na stanici za tehnički pregled Pag kao i u autoservisu Autokluba Rijeka na adresi Preluk 6. Uz to, možete se učlaniti i putem online pristupnice te kontaktiranjem na telefon 051/215568 ili e-mailom na adresu clanstvo@ak-rijeka.hr nakon čega ćemo vam na vašu adresu poslati pristupnicu i uplatnicu za učlanjenje.

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".