Stranice Autokluba Rijeka u novom ruhu

Poštovani posjetitelji,

Veliko nam je zadovoljstvo zaželjeti Vam dobrodošlicu na nove, redizajnirane stranice Autokuba Rijeka! Željeli smo dizajnirati atraktivno i pregledno mjesto koje će našim članovima, ali i ostalim sudionicima u prometu, na pristupačan i pregledan način pružiti čitav niz korisnih informacija.

Naslovnica je sadržajno bogatija, intuitivnija te Vas preko nje želimo obavještavati o našim akcijama i novostima. Do najvažnijih informacija o svim našim djelatnostima dijeli Vas tek jedan klik. Stranice su kreirane u suvremenoj responzivnoj tehnologiji te je njihov sadržaj jednako pristupačan koristite li računalo, tablet ili mobitel.

Na stranicama posvećenim članstvu možete naći sve informacije vezane uz pogodnosti koje ostvarujete kao član Autokluba Rijeka i HAK-a. Pogledajte članske modele, provjerite popuste, učlanite se online ili nas jednostavno kontaktirajte i pitajte sve što vas zanima.

Na „Tehničkom pregledu“ približit ćemo vam sve procese koje morate proći sa svojim vozilom i dati vam smjernice kako taj postupak učiniti što lakšima. Možete izračunati troškove i saznati što zapravo plaćate, a i upoznati se s ostalim uslugama.

Ukoliko zatrebate pomoć na cesti ili planirate putovanje i želite unaprijed znati „što ako…“, na pravom ste mjestu, sve informacije možete saznati ovdje – cijene vuče, koga zvati i kako da sve prođe što bezbolnije i jeftinije.

Na stranicama servisa provjerite koje sve usluge možete kod nas obaviti, pogledajte cijene i načine plaćanje te dogovorite servis ili zatražite savjet. Obavezno provjerite koje dodatne pogodnosti tamo ostvarujete kao član Autokluba.

Nezaobilazni dio Autokluba Rijeka su prometna preventiva i automoto sport. Upoznajte se s našim aktivnostima i sportskim manifestacijama te saznajte novosti iz autosporta. Jedan od ciljeva Autokluba Rijeka je povećanje razine sigurnosti u cestovnom prometu i razvijanje prometne kulture. Već godinama razvijamo čitav niz projekata s fokusom na edukaciju mlađih naraštaja i željom da vas i vašu obitelj pratimo od prvih koraka u prometu pa kroz čitav život.

Blog je naš i vaš kutak za svašta. Od raznih pitanja vezanih uz naše djelatnosti do članaka o temama posredno i neposredno vezanih uz promet. Želja nam je da i vi sudjelujete u njegovom rastu sugestijama  i pitanjima o temama koje vas zanimaju.

Nadamo se da vam se novi dizajn i koncept sviđaju, da ćete nas posjećivati češće te i na ovaj način sudjelovati u životu naše velike obitelji.  Dobrodošli!

Vaš Autoklub Rijeka

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".