Svjetska automobilistička imena na cestama Gorskog kotaraUsusret WRC Croatia Rallyju nastavljaju se testiranja vodećih momčadi u okolici Vrbovskog

Sve je gotovo spremno za početak najvećeg automobilističkog i sportskog događaja ikada održanog na prostorima Hrvatske! WRC Croatia rally se održava od 22. do 25. ovog mjeseca, a vozit će se po lokalnim cestama Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije te Grada Zagreba.
Svjetske tvorničke momčadi poput Hyundaija, Toyote, Forda već su odavno kročile na hrvatsko tlo gdje se provode testiranja pred treću stanicu u kalendaru ovogodišnjeg svjetskog prvenstva, a koja se po prvi puta vozi u Hrvatskoj.
Važna su to testiranja za vodeće momčadi prvenstva s obzirom na to da je nakon Monte Carla i Finske, Hrvatska prvi rally ove sezone s potpuno asfaltnom podlogom pa ekipe rade prilagodbu podešenja vozila i traže idealne postavke ovjesa i pronalazak optimalnih guma.

Upravo je Autoklub Rijeka dobio priliku organizirati i provesti pet testnih dana za tvorničke momčadi Hyundaija, a nakon toga i Toyote, dok nam u goste idućih dana još dolazi Fordova momčad M-Sport.

Tako su cestama Gorskog kotara jurila svjetska automobilistička imena poput sedmerostrukog prvaka svijeta Sebastiena OGIERA kao i Takamoto KATSUTA vozeći za TOYOTA GAZOO RACING WRT, te Thierry NEUVILLE, Ott TÄNAK i Craig BREEN iz HYUNDAI SHELL MOBISWORLD RALLY TEAM-a.
Kako im je bilo u Vrbovskom možete pogledati i na njihovim službenim Facebook stranicama.

Hyundai motosport

TOYOTA GAZOO Racing WRC


 

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".