Završila „24. Nagrada Malačke Sv. Dujam 2021.“Igor Vičević opet prvi u kategoriji povijesnih automobila

Po izrazito lijepom, ali toplom vremenu završila je još jedna utrka na Malačkoj, 24. izdanje brdske utrke „24. Nagrada Malačke Sv. Dujam 2021.“, trodnevna manifestacija u organizaciji splitskog auto kluba.

Treća utrka sezone i treća pobjeda našeg Igora Vičevića u konkurenciji povijesnih automobila. Vičević povjesna vozila

I ovom pobjedom Igor je nastavio dominaciju te pokazao svoju i spremnost automobila VW Scirocco 1.6 GTi nad konkurentima, ukupno njih 10 u konkurenciji Brdskog prvenstva Hrvatske povijesnih automobila.

Igor je već s ostvarenim vremenima na subotnjim treninzima najavio da nastavlja u istom ritmu kao i na prethodne dvije utrke vožene na Sljemenu i Skradinu.

U dvije nedjeljne bodovne utrke, zbog manjih tehničkih problema s automobilom, ostvarena vremena bila su nešto sporija nego na treninzima, no svejedno dovoljno za još jednu pobjedu u klasi P3 i pobjedu u Ukupnom poretku.

Svi rezultati

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".