Završni radovi na čvoru Matulji-Opatija uzrokuju gužve prema PrelukuMolimo članove i ostale korisnike naših usluga na Preluku koji imaju dogovorene termine da vode računa o poteškoćama u prometu pri planiranju dolaska kao i da imaju razumijevanja zbog kašnjenja.

23.11.2018. godine započinju završni radovi na rotoru Matulji kod Autoremonta koji će trajati od 23. 11. do 07. 12. 2108. god.  

U navedenom periodu promet će se odvijati prema novoj regulaciji na slijedeći način:

  • Cjelokupni promet iz Matulji prema Rijeci preusmjerit će se  na zaobilaznicu u smjeru Diračje
  • promet iz smjera Rijeke prema Matuljima ostaje otvoren uz napomenu da će se od rotora Kuk odvijati  usporeno po jednom kolnom traku zbog prekopa za oborinsku kanalizaciju.
  • Posebno se napominje da promet iz smjera Matulja prema Opatiji neće biti moguć preko rotora Kuk pa se mole građani da koriste alternativni pravac kroz Pobri.
  • Mole građani Općine Matulji , svi koji su to u mogućnosti, da koriste ulaz na zaobilaznicu u Jurdanima kako bi se kroz narednih 15-ak dana smanjile gužve u centru Matulja te na rotoru Matulji kod Autoremonta.
  • Mole se i građani Opatije i Kastva da, ukoliko su u mogućnosti, koriste stare prometnice za Rijeku te time pridonesu smanjenju gužvi na rotoru Kuk.
  • Promet će osim izvođača regulirati i Prometna policija Opatija ,a posebno u najviše opterećenim periodima  do 7:00-9:00 te od 15:00-17:00 sati.
  • Autotrolej prometovati prema uobičajenom voznom redu uz mogućnost manjih kašnjenja zbog usporenja prometa.
  • Sve autobusne linije za Rijeku prometovat će prema uobičajenom voznom redu kroz rotor Matulji kod Autoremonta izuzev linija koje prema Rijeci prometuju u vremenu iza 17:00 sati ,a koje će prema Rijeci prometovati zaobilaznicom u smjeru Diračje.

Nova regulacije prometa i gužve otežavaju pristup autoservisu i gumiservisu Autokluba Rijeka na Preluku. Molimo članove i ostale korisnike naših usluga koji imaju dogovorene termine da vode računa o poteškoćama u prometu pri planiranju dolaska kao i da imaju razumijevanja zbog kašnjenja.

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".