Ovog vikenda 11. i 12. listopada 2013. održava se predposljednje natjecanje domaćeg rally prvenstva 22. Rally Opatija.

Između 39 prijavljenih posada iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske nalazi se i posada AK Rijeka Tomislav Šepić/ Hrvoje Šepić u Peugeotu 306. Braća Šepić trenutno su trećeplasirani u poretku klase 2 Međunarodnog otvorenog Prvenstva Hrvatske te će svakako pokušati popeti se stepenicu više.

Službeni dio rally-a počinje u petak 11. listopada kada će posade obaviti verifikaciju i tehnički pregled te se uputiti na službeno upoznavanje brzinaca. U 20 sati na opatijskom mulu uslijediti će svečani ceremonijalni start. Nakon starta organizator je priredio rally party dobrodošlice u cafe bar Galija s početkom u 20.30 sati.

U subotu je na rasporedu osam brzinskih ispita;Dane, Ročko Polje, Račja Vas i Mune ukupne dužine 102,88 kilometara. Ukupna dužina rallya bit će nešto veća od 300 km a prvo vozilo iz servisnog parka na Preluci kreće u 8.31 h.

Lisu prijava svih posada možete pogledati na http://www.haks.hr/pravilnici/natjecanja/13n-a03_opatija_prijave.pdf a više informacija potražite na službenim stranicama rally-a http://akopatija.wix.com/22rallyopatija2013.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".