Hrvatske željeznice također su partner Autokluba Rijeka/HAK-a

Autoklub Rijeka nije prijatelj samo kad se nešto nepredviđeno dogodi na cesti ili kad se krene na tehnički pregled na Preluci, Pagu ili Čabru odnosno na servis na Preluku. Autoklub Rijeka svojim članovima nudi popuste u hotelsko-turističkim objektima, servisima, autoradionicama, kampovima, trgovinama i u drugim djelatnostima vezanim uz putovanje, odmor, održavanje ili popravak vozila. Članovi Autokluba Rijeka imaju pravo na popuste pri kupovini rezervnih dijelova, roba i usluga kod partnera uključenih u sustav HAK-a. Bitno je naglasiti da član Autokluba Rijeka automatizmom postaje i član HAK-a, što znači da član Autokluba Rijeka ima pravo na sve popuste koje HAK odobrava svojim članovima.
Popuste na usluge članovi Ak Rijeka/HAK-a mogu ostvariti temeljem važeće članske iskaznice HAK-a ili zajedničke kartice HAK- Diners Club. Kada usluge koriste u hotelskim i ugostiteljskim objektima, pravo popusta imaju i članovi obitelji odnosno osobe koje se u trenutku korištenja usluge nalaze u društvu s članom.
AK Rijeka/HAK nude popuste na 146 adresa. Trećina popusta odnosi se na autoservise i radionice, a spektar ostalih popusta je zaista širok. Članovi Autokluba Rijeka, a time i članovi HAK-a, imaju popust od 10 posto na fizikalnu terapiju u Scipion fizioterapiji. Udruga za mlade Korak ispred nudi 10 do 50 posto popusta na edukaciju i certificiranje u informatici. Grafem odobrava 10 posto popusta na usluge tiska. Benussi, Podružnica Kastav, nudi 10 do 15 posto popusta na gume i usluge gumiservisa. Pit Stop Car Wash ponudit će članovima AK Rijeka 10 posto jeftinije pranje vozila na Škurinjama.
Spomenimo popuste u termama Tuhelj i Olymia, na izradu naočala u Ghetaldusu, 30 posto popusta na željeznici, restoranima Marche čestima na autocestama, 15 posto popusta na školu ronjenja ili šlepanje brodica, do 25 posto popusta u 30 hotela i pri charteru plovila, 30 posto popusta rent-a-car. Detaljne informacije možete vidjeti na stranicama HAK-a (www.hak.hr/clanstvo/ustedite).Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".