Autoklub Rijeka u suradnji sa Hrvatskim autoklubom obnovio i povećao vozni park za dva vozila. Jedno vozilo služit će za prijevoz oštećenih i pokvarenih vozila, a drugo kao servisna radionica.
Hrvatski autoklub je zajedno s predstavnicima 19 autoklubova, svečano preuzeo 24 vozila za pomoć na cesti u vrijednosti 15 milijuna kuna. Ovim ulaganjem modernizira se i proširuje vozni park sustava tehničke pomoći HAK-a koji obuhvaća više od 230 vozila i ostvaruje dugoročni cilj ujednačavanja standarda pružanja usluga tehničke pomoći na cesti članovima i svim drugim korisnicima usluga kao i jačanja kapaciteta udruženih autoklubova u jedinstvenom sustavu.
Predstavnici autoklubova udruženih u HAK (iz Crikvenice, Čakovca, Karlovca, Koprivnice, Križevaca, Nove Gradiške, Osijeka, Pazina, Pule, Rijeke, Slavonskog Broda, Splita, Varaždina, Vinkovaca i Zagreba) preuzeli su 12 vozila za uklanjanje i prijevoz vozila te 12 specijalnih vozila za popravak kvara na cesti. Prema odabiru autoklubova, koji i sami financijski sudjeluju u ovom programu, odabrano je 11 MAN-ova i jedan Iveco kamion te 12 Fordovih vozila za pokretne radionice.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".