Ove godine Autoklub Rijeka odlučio se uključiti u sportsku manifestaciju Homo si teć koja se već tradicionalno, 20. godinu za redom, održava na ulicama našeg grada.

Autoklub Rijeka godinama kroz niz različitih aktivnosti kao što su pomoć na cesti, tehnički pregled, auto-moto sport te različite akcije prometne preventive za djecu i odrasle sudjeluje u životu naših sugrađana i životu ovog grada.. Prvenstveno smo vezani uz vozače, automobili su u današnje vrijeme nužnost, ali to je razlog više da pokušamo potaknuti ljude na izlazak iz automobila kada je to moguće. Zato smo prepoznali i Homo si teć kao manifestaciju koja dijeli naše ciljeve, a to je stvaranje boljeg i zdravijeg grada za nas i našu djecu

Iz tog razloga Autoklub Rijeka odlučio je svakog svog člana koji sudjeluje na nekoj od službenih utrka nagraditi majicom ili kapom Autokluba. Dakle, dragi članovi, u razdoblju od 01.04. do 15.04.2016. navratite u naš prostor u Rijeci, Dolac 11 (kod bivšeg kina Teatro Fenice), s potvrdom o uplaćenoj startnini i preuzmite svoj poklon.

Uz to, pripremili smo i vrijedne nagrade za članove Autokluba Rijeka koji ostvare najbolje rezultate na utrci: poklon pakete za najbržu i najbržeg na utrkama 539 skok i Molo longo trk, poklon bonove od 300,00 kn za najbržu polumaratonku i polumaratonca te poklon bonove od 500,00 kn za najbržu maratonku i maratonca.

I ne zaboravite otići po svoju Homo si teć majicu na štand na Korzu jer kupnjom te majice pomažete Udruzi za sindrom Down Rijeka 21.

Podržite i vi Homo si teć sudjelovanjem, a mi ćemo u tome podržati vas!

 
Autoklub Rijeka, Dolac 11, 51000 Rijeka,
tel. 051/215-567, 051/215-568
Radno vrijeme:
pon/pet 08:00 – 16:00 sati

Opći uvjeti – darivanja članova Autoklub Rijeka sudionika Homo si tećAutoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".