U srijedu, 14. lipnja 2017. godine radnici, sportaši, volonteri i članovi Autokluba Rijeka okupit će se u 16:30 u Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu riječkog KBC-a, Krešimirova 42, radi darivanja krvi.

Pozivamo sve naše članove, ali i ostale, da nam se pridruže u ovoj akciji. Trenutačno su najpotrebnije krvne skupine A negativna i AB negativna, no dobrodošli su darivatelji svih krvnih skupina. Hrvatska je turistička zemlja i ljeti se posebno susrećemo sa smanjenim zalihama krvi zbog dolaska turista i više nesreća. Krv je nemoguće proizvesti na umjetan način i jedini izvor su darivatelji krvi, a jedna doza krvi može spasiti i 3 života. Uz činjenicu da se radi o plemenitom činu kojim u 15 minuta možete pozitivno promijeniti živote većeg broja ljudi, treba spomenuti i ostale dobrobiti – darivanje krvi ima stimulirajući učinak na tijelo te smanjuje rizik od srčanih i krvožilnih bolesti.

Dođite, mi ćemo vas nagraditi simboličnim poklon paketom, a osim toga –  tamo ste sigurno nečiji tip!Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".