U četvrtak 29. studenog na Sportskoj televitiji kreće nova misija je posvećena prvenstveno hrvatskom auto-moto sportu i tuning sceni. Emisija koja će se prikazivati svakog drugog četvrtka vodi nas na evente poput relija, autoslaloma, brdskih utrka, uličnih utrka, drifta i ostalih oktanskih sportova te donosi i priče o preradama običnih, cestovnih automobila u moćne trkaće strojeve. Biti će tu i zanimljivih testova sportskih automobila te ekskluzivne intervjue s najboljim hrvatskim vozačima.

Mlada, otkačena i kreativna ekipa, koja potpisuje “Brze i žestoke”, i sama je dijelom auto-moto sportske scene, što je još jedna garancija da će vas dinamična i moderna emisija držati prikovane uz ekrane Sportske televizije (četvrtak u 16.20).

U prvoj epizodi ne propustite: utrku ubrzanja Brzi i žestoki, autoslalom u Marofu, Croatian Drift Challenge i Martinski reli!

Vozači Autokluba Rijeka nastupali su na autoslalomu u Novom Marofu; Dejan Kopajtić, Hrvoje Šepić, Ivan Pavlović te na Martinskom Relly-u posada Tomislav Šepić / Hrvoje Šepić.

U četvrtak 29. studenog 2012. s početkom u 16.20 na Sportskoj televiziji u emisiji “Brzi i Žestoki” možete vidjeti kako su te utrke prošle za naše vozače!



Odgovori

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".