U četvrtak 29. studenog na Sportskoj televitiji kreće nova misija je posvećena prvenstveno hrvatskom auto-moto sportu i tuning sceni. Emisija koja će se prikazivati svakog drugog četvrtka vodi nas na evente poput relija, autoslaloma, brdskih utrka, uličnih utrka, drifta i ostalih oktanskih sportova te donosi i priče o preradama običnih, cestovnih automobila u moćne trkaće strojeve. Biti će tu i zanimljivih testova sportskih automobila te ekskluzivne intervjue s najboljim hrvatskim vozačima.

Mlada, otkačena i kreativna ekipa, koja potpisuje “Brze i žestoke”, i sama je dijelom auto-moto sportske scene, što je još jedna garancija da će vas dinamična i moderna emisija držati prikovane uz ekrane Sportske televizije (četvrtak u 16.20).

U prvoj epizodi ne propustite: utrku ubrzanja Brzi i žestoki, autoslalom u Marofu, Croatian Drift Challenge i Martinski reli!

Vozači Autokluba Rijeka nastupali su na autoslalomu u Novom Marofu; Dejan Kopajtić, Hrvoje Šepić, Ivan Pavlović te na Martinskom Relly-u posada Tomislav Šepić / Hrvoje Šepić.

U četvrtak 29. studenog 2012. s početkom u 16.20 na Sportskoj televiziji u emisiji “Brzi i Žestoki” možete vidjeti kako su te utrke prošle za naše vozače!Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".