Završili su još jedni buzetski dani – 32. po redu. Kako smo već pisali u najavi na ovogodišnjim 32. Buzetskim danima nastupila su četvorica vozača AK Rijeka;

DEJAN KOPAJTIĆ – konstantan je ove godine u svom Yugu. Najveće borbe vodi unutar klase s Marijom Jurišićem (AK Ri autosport) Citroen AX. Tako je bilo i na Buzetskoj utrci. Dejan se u konačnici morao zadovoljiti drugim mjestom- Marijo je ovog puta bio bolji. Do kraja sezone preostale su još dvije utke (Dubrovnik i Omiš) a Dejan ima malih 5 bodova prednosti ispred Marija.

IGOR VIČEVIĆ – Nažalost Honda nije izdržala i Igor je po prvi put ove godine morao odustati radi tehničkog kvara. Već na prvom službenom treningu u subotu, ubrzo nakon starta došlo je do pucanja ventila te je Igor bio prisiljen odustati. I nakon Buzetske utrke igor je zadržao vodstvo u klasi N2 ispred dubrovčana Đive Franića.

MARIN PETRIĆ – Bio je to izvrstan vikend za njega- drugo mjesto klase A7 te je ujedno postavio i svoj osobni rekord buzetske staze. Kako izgleda njegova vožnja iz Citroena C2R2 pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=SoiyjDvJ5To&feature=player_embedded (1. utrka) i https://www.youtube.com/watch?v=pCdaaHZmyLk (2. utrka).

IVAN PAVLOVIĆ – nova je ovo disciplina za Pavlovića koji je poznatiji kao vozač autoslaloma, kronometar vožnji i OSV. Bio mu je ovo treći nastup na brdu. Nakon odlične i obećavajuće prve vožnje u drugoj utrci dolazi do tehničkog kvara na njegovom Renault Cliu Sport te je bio prisiljen odustati te ostaje bez plasmana. Njegove prave rezultate na brdu očekujemo iduće sezone.

Iduća utrka Prvenstva Hrvatske na rasporedu je 05.-06.10.2013. u Dubrovniku.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".