Tehnički pregled Autokluba Rijeka na Preluku

Od ponedjeljka 19. studenog do subote 24. studenog traju Dani tehničke ispravnosti vozila u svim stanicama za tehnički pregled vozila. Tradicionalnu preventivno-sigurnosnu akciju organiziraju Hrvatski autoklub, Centar za vozila Hrvatske i stanice za tehnički pregled vozila pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.

Akcija ima isključivo preventivno-sigurnosni karakter i njome se želi potaknuti vozače da svoja vozila drže u ispravnom stanju te anulirati mogućnost događanja nesreća zbog tehničke neispravnosti vozila. Autoklub Rijeka poziva sve vozače da se odazovu akciji Dani tehničke ispravnosti te da dođu sa svojim vozilima u stanicu za tehnički pregled vozila Preluk gdje ih čeka profesionalno i stručno osoblje koje će napraviti besplatan tehnički pregled vozila. Organizatori akcije osigurali su poklon za prvih deset tisuća vozača koji se odazovu akciji. Najbrži će dobiti tri litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla vozila.

Pravo na besplatan tehnički pregled vozila nemaju vozači koji u razdoblju akcije moraju svoje vozilo podvrgnuti redovnom tehničkom pregledu radi produljenja valjanosti prometne dozvole odnosno registracije vozila. Autoklub Rijeka poziva vozače da eventualne kvarove otkrivene na besplatnom tehničkom pregledu otklone u servisu za popravak vozila na Preluku. Prednost servisa na Preluku je višestruka. Kvalitetno i obučeno osoblje, blizina servisa odnosno činjenica da se servis nalazi 200 metara od stanice za tehnički pregled, što znači da vozači ne moraju neispravnim vozilom na prometnicu.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".