Fotonatječaj “29. Maškarani autorally Pariz-Bakar u slici”

Autoklub Rijeka tradicionalno, već 29 godina, priprema najluđi, najotkačeniji i najpopularniji reli na svijetu, Maškarani autorally Pariz-Bakar. Maškare, šarenilo ljudi i automobila – sve su to izvrsne kulise za stvaranje sjajnih fotografija! Prošle smo godine po prvi put organizirali fotonatječaj kako bismo vas potakli da zabilježite te trenutke i pokažete svoje fotografije. Jako nam se svidjelo pa ćemo ove godine opet! Bilo da sudjelujete u reliju ili ste u publici; bilo da fotografirate mobitelom ili profesionalnim fotoaparatom, prijavite svoju fotografiju i pokušajte nam dočarati duh karnevala i maškaranog relija. Ne sumnjamo da će biti pregršt prilika za to!

Ove godine Maškarani rally Pariz – Bakar se održava u subotu, 15.02.
Start je na Krimeji, “kod Pariza” u 10:05. Zatim se vozi do Korza gdje se povorka zadržava tridesetak minuta i idealna je prilika da se sudionici pokažu u punom sjaju. Nakon toga se kreće prema Kostreni i Bakru gdje se voze ispiti spretnosti. Za koju god lokaciju da se odlučite nećete pogriješiti!

Satnica programa

Fotografije je potrebno dostaviti na e-mail adresu webmaster@ak-rijeka.hr do 24.02. u 10:00 sati, s naslovom e-maila “29. Pariz-Bakar fotonatječaj” te popunjenom i potpisanom prijavnicom. Svaki autor može prijaviti najviše 2 fotografije, način bodovanja je nešto izmijenjen, a detalje možete pročitati u Pravilniku. Sve primljene fotografije objavit će se na Facebook stranici Autokluba Rijeka. Nagrade su:

  • Prva nagrada: članski paket Europa u vrijednosti 520,00 kn;
  • Druga nagrada: članski paket Optimum u vrijednosti 320,00 kn;
  • Treća nagrada: članski paket Start u vrijednosti 220,00 kn;
  • Četvrta nagrada: poklon paket Autokluba Rijeka;
  • Peta nagrada: monografija “Maškarani autorally Pariz – Bakar”

Pridružite nam se i sudjelujte u najzabavnijem natjecanju!

Prijavnica
Pravilnik

Niste pronašli što ste tražili?

Kontaktirajte Autoklub Rijeka za više informacija ili postavite upit.

Učlanite sebe ili cijelu svoju obitelj u Autoklub Rijeka.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".