112345 mala

U subotu je održan „Molo longo trk“, druga utrka u sklopu festivala sporta „Homo si teć“. Unatoč najavama lošeg vremena, atraktivna staza duž riječkog lukobrana privukla je čak 67 trkačica i 94 trkača. Među njima je bilo i više članova Autokluba Rijeka, a najbrži su stvarno brzi. Tako je najbrža članica Jelena Dorčić u ukupnom poretku četvrta s vremenom 26:26, a najbrži član je trećeplasirani Stiven Vunić koji je stazu dugu 6 kilometara pretrčao za 22:17.

Jelena i Stiven preuzet će svoje pakete u u prostoru Autokluba Rijeka u Dolcu 11. Dok se Stiven još dvoumi oko sudjelovanja na riječkom polumaratonu, Jelena je danas potvrdila svoje sudjelovanje u prvom riječkom maratonu. Želimo joj puno uspjeha!

Podsjećamo,17.04. 2016. u 10:30 starta prvi riječki maraton i 15. riječki polumaraton. Autoklub Rijeka je za najbrže članove učesnike pripremio vrijedne nagrade koje mogu osvojiti sve osobe koje su članovi na dan održavanja utrke.

Više o cijelom događaju pročitajte na Homo si teć 2016 i Autoklub Rijeka i “Homo si teć”.Odgovori

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".