Još samo pet dana za prijave za Maškarani auto rally Pariz – Bakar koji se tradicionalno održava u sklopu Riječkog karnevala. Reli u organizaciji Autokluba Rijeka održat će u subotu 2. veljače. Start je na Krimeji, a trasa vodi do riječkog Korza, preko Kostrene, gdje se vozi prvi ispit spretnosti i do Bakra gdje je zakazan drugi ispit spretnosti. Ukoliko sudionici namjeravaju sudjelovati samo u revijalnom dijelu relija, a ne i u sportskom, obvezni su to prijaviti sucima.

Pravila su ista kao i svih proteklih godina. Vozilo mora biti registrirano, maškarano, maškarani moraju biti i sudionici. S obzirom da se vozilom sudjeluje u cestovnom prometu primjenjuje se Zakon o sigurnosti prometa na cestama. Na reliju se može sudjelovati isključivo s osobnim vozilom, motociklom te teretnim ili lakim gospodarskim vozilom. Priključna vozila su isključena.

Popunjen i potpisan prijavni list, kopiju vozačke dozvole vozača/ice i prometne dozvole vozila treba dostaviti na jednu od tri adrese najkasnije do ponedjeljka 28. siječnja do 12 sati. Prijave se primaju u Autoklubu Rijeka (Dolac 11), Turistička zajednica Grada Rijeke (Užarska 14) i u Turističko informativnom centru (Korzo 14).

Nagrada čeka najuspješnije sudionike u sportskom dijelu (posebno licencirani, amateri, oldtajmeri, motociklisti). Prijelazni pehar dodjeljuje se najuspješnijoj maškaranoj grupi (uvjet je da grupa ima minimalno dvije posade i da je registrirana pri Turističkoj zajednici). Nagrade će dobiti najoriginalnija maska, grupa i vozilo.

Suorganizatori su Grad Rijeka, Grad Bakar, TZ Grada Bakra i Bakarske maškari, Općina Kostrena i Karnevalska druga Špažičari. Svi mi zajedno potrudit ćemo se da se dobro zabavite i da Vam ovogodišnji maškarani rally i ostane u lijepom sjećanju. Više informacije može se dobiti na telefone

051/212-446 ili na 099/525-8-442.

Pravilnik i prijavni list preuzmite ovdje.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".