Dejan i njegov trofejni Yugo 1.6 16v

Nakon posljednje utrke sezone na brdskim stazama pod nazivom “Omiš 2013.”, još je jedan naslov prvaka stigao u Autoklub Rijeka. Naime, nakon Ivana Pavlovića (prvak u kronometar vožnjama), ovog vikenda titulom se okitio još jedan vozač AK Rijeka,  višestruki prvak autosloloma i brdskih utrka-Dejan Kopajtić, osvojivši, 1.mjesto klase H-15 u sezoni 2013!

Na posljednju utrku Dejan se uputio sa 10 bodova prednosti pred glavnim konkurentom Marijom Jurišićem (AK Riautosport,) s kojim je iz utrke u utrku ove sezone vodio borbu u stotinke. Kako je prednost bila na Dejanovoj strani, računica je bila jasna- bez forsiranja i riskiranja, osvojiti minimalno treće mjesto u posljednjoj utrci  i naslov je u njegovim rukama. Po vremenima koja je ostvarivao u nedjelju, ne ostavlja dojam da se držao navedenog, jer su i Mario i Dejan opet bili u stotinkama, pogotovo u prvoj bodovnoj vožnji. Nakon druge vožnje i prolaska kroz cilj, Dejan utrku završava kao drugoplasirani, te je slavlje moglo početi. Još jedan u nizu naslova prvaka u Dejanovim je rukama. Nakon završetka utrke i pitanja zašto forsira nepotrbno i riskira naslov odgovorio je u svom stilu: “Nisan forsiral, da je trebalo brže stisnul bi, imel san još lufta!”, što još jednom potvrđuje da je beskompromisan vozač koji kada je potrebno vozi do krajnjih granica-a ovaj put očito nije.

Ovom prilikom koristimo priliku da našem Dejanu čestitamo na ostvarenom uspjehu u 2013.g!

Dejan Kopajtić


Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".