Vožena je posljednja utrka Prvenstva Hrvatske u autoslalomu na karting stazi »Rauš« u Novom Marofu. Autoklub Rijeka nastupio je u poznatom sastavu Dejan Kopajtić, Ivan Pavlović i Hrvoje Šepić kojem je to bila druga utrka za vikend nakon nastupa u subotu na rallyju Opatija.

Već u startu se desio peh, Kopajtiću je dan uoči utrke zaribao motor na njegovom Yugu te je nastup u Marofu doveden u pitanje. Naime, Dejan i Hrvoje na posljednjoj utrci sezone odlučivali su o Prvaku klase 8. Tko bude brži osvaja titulu. Dejanovim pehom Hrvoju je put ka pobjedi i naslovu otvoren. Međutim, Hrvoje svom klupskom kolegi i konkurentu za naslov ustupa svog Yuga te zajedno kreću u Marof odlučiti prvaka na stazi sa Šepićevim Yugom.

Dejan osvaja prvo mjesto klase i još jedan u nizu naslova prvaka, Hrvoje Šepić je drugi. Ivan Pavlović u zadnjoj utrci sezone osvaja drugo mjesto klase 9 iza Mata Milkovića (AK Dubrava), što je ujedno i njegov konačni plasman na kraju sezone.

Ekipno je Autoklub Rijeka na kraju sezone osvojila titulu viceprvaka države u konkurenciji 35 klubova.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".