U Crikvenici su zaustavljena dvojica pijanih vozača

Između Božića i Nove godine 33 vozača je na području PU primorsko-goranske upravljalo automobilom pod koncentracijom alkohola većom od dopuštenih 0,5 promila. Rekorder je 54-godišnjak iz Viškova koji je uoči Nove godine s 2,98 promila u krvi izazvao prometnu nesreću na Viškovu vozeći moped.
Logično je za pomisliti da će se strasti za alkohol smiriti nakon blagdana, no očito da vozači skloni kapljici nemaju previše rezona. Prvog radnog dana zaustavili su trojicu vozača  pod utjecajem alkohola. Na području Policijske postaje Crikvenica, u Frankopanskoj ulici, zaustavljen je 45-godišnjak iz Dramlja s 2,36 promila alkohola u krvi. Također je utvrđeno da upravlja vozilom iako mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom. U Vukovarskoj ulici u Crikvenici zaustavljen je 20-godišnjak iz Crikvenice s 1,2 promila alkohola u krvi. Opatijska policija je u Jušićima zaustavila 44-godišnjaka iz Kastva koji se odvažio na vožnju usprkos priličnoj količini alkohola. Izmjereno mu je 2,54 promila alkohola.Odgovori

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".