Tehnički pregled Autokluba na Preluku

Nakon što je održana preventivno-sigurnosna akcija Dani tehničke ispravnosti vozila u svim stanicama za tehnički pregled vozila na području Hrvatske, poznati su “rezultati” akcije u stanici tehničkog pregleda Autokluba Rijeka na Preluku.

U stanici za tehnički pregled vozila Preluk pregledano je 156 vozila. Neispravno je bilo čak 38 posto vozila. Iako ne možemo biti zadovoljni stanjem voznog parka, situacija je ipak nešto bolja nego prošle godine kada je neispravno bilo 44 posto vozila. Ove godine je zabilježen veći odaziv vozača na akciju. Prošle godine se akciji na Preluku odazvalo 127 vozača.

Na nivou Hrvatske rezultati još nisu poznati. Prošle godine je u akciji sudjelovalo više od 9.600 vozila. Neispravno je bilo 45 posto vozila.

Tradicionalnu preventivno-sigurnosnu akciju organiziraju Hrvatski autoklub, Centar za vozila Hrvatske i stanice za tehnički pregled vozila pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa. Akcija ima isključivo preventivno-sigurnosni karakter i njome se želi potaknuti vozače da vode računa o ispravnosti svojih vozila.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".