Po uzoru na stoljetnu tradiciju karnevalskih balova u Rijeci Autoklub Rijeka je za svoje prijatelje i poslovne partnere i ove godine, tradicionalno, po petnaesti put zaredom organizirao Oktanski bal koji se održava kao prateća manifestacija Maškaranog auto rally-a Pariz-Bakar i Riječkog karnevala.

Ovogodišnji bal imao je i svoju humanu notu te je od donacija gostiju prikupljeno 7.500,00 kn koje je organizator donirao prihvatilištu za beskućnike „Ruže svetog Franje“. Tim povodom na samom otvorenju tajnik Autokluba Rijeka gosp. Mile Perić uručio je ček gosp. Nevenu Polegubiću, voditelju prihvatilišta.

Na balu je prisustvovalo 150 uzvanika, od dama u krinolinama, gospode s dvora, prinčeva, predvođenih Meštrom Tonijem i Kraljicom ovogodišnjeg riječkog karnevala Stellom Paris. Zabava je potrajala do  ranih jutarnjih sati, a za dobro raspoloženje pobrinuo se band L’amour.

 Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".