naljepnice na staklu?

Oznake na staklu »beba u autu», viseće igračke i sjenila na prozorima koja štite od sunca uzrok su čak dva milijuna prometnih nesreća, piše »Daily Mail«. Stručnjaci smatraju da su velike oznake poput »beba u autu« psihološki učinkovite jer djeluju na svijest vozača kako bi u prometnoj nesreći moglo sudjelovati i biti ozlijeđeno dijete, a i hitna pomoć u slučaju nesreće zna da je dijete u vozilu. Istovremeno stručnjaci upozoravaju da bi bilo u redu da se slične oznake, viseće igračke i sve što zaklanja pogled vozaču makne kada dijete nije u vozilu. Prioritetno je da vozač ima neometan pregled prometa oko sebe i da mu takvi znakovi ne smetaju u vožnji, ističu stručnjaci, prenosi »Večernji list« tekst iz britanskog dnevnika.

Svaki dvadeseti motociklist u Velikoj Britaniji smatra da su upravo te oznake i igračke koje zaklanjaju pogled vozačima automobila uzrok sudara na cestama.Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".