pridružite se akciji!

OSV ili ocjensko spretnosne vožnje; bazna su disciplina auto sporta. Nekoliko godina u krizi, i to teškoj. Članovi AK Rijeka, želeći popularizirati OSV organiziraju pozivno natjecanje…

Sjajna akcija Auto kluba Rijeka. Teška kriza koja je rezultirala jedva održanim državnim prvenstvom u ocjensko-spretnosnim vožnjama, ponukala je članove riječkog kluba da učine nešto. Nekada je OSV bio „carska disciplina“ auto sporta; njegovih tehničkih disciplina. Posljednjih godina,,,loše, rekli bi; kritično. Sportska direktorica Koraljka Tomičić nažalost nije učinila ništa kako bi se pomaklo s mrtve točke, ali pojedini klubovi pokušavaju.

I baš zato; u cilju populariziranja bazne discipline autosporta u nedjelju 14. listopada 2012. AK Rijeka organizira pozivno natjecanje u OSV vožnjama „OSV Rijeka- Rijeka 2012.“.

Natjecanje će biti održano u Rijeci, na Srdočima, Terminal Srdoči na dijelu poligona autoškole. Za simboličnu startninu od 150 kuna, organizatori su osigurali obavezno osiguranje i topli obrok za sve sudionike. Ovo je uz „Maškarani rally Pariz Bakar“, „Riječki autoslalom“, brdsku utrku „Učka“, četvrto ovogodišnje natjecanje u organizaciji Auto kluba Rijeka.

Zaista su aktivni. I kada svim organizacijama koje rade ove i proteklih godina, koje planiraju, pridodamo i sjajne sportske rezultate vozača i rad sudaca na svim automobilističkim priredbama na području Primorsko-goranske županije, a i djelom Istarske županije, jasno se vidi utjecaj Auto kluba Rijeka u razvitku autosporta na području županije, regije Zapad. Jedan su od vodećih klubova, a svojim utjecajem vjerojatno i najjači klub u regiji.

Stoga, svi vi koji volite OSV, volite auto sport, pridružite se ovoj akciji, pomozite klubu, dovedite pokojeg zaljubljenika u automobilizam. Tehničke discipline su idealne za početak bavljenja auto natjecanjma.

*AutomototrendAutoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".

U suprotnom kliknite "Prihvaćam".