U petak, 10. srpnja 2015. godine, tijekom dana, na Trgu 128. brigade u Rijeci predstaviti će se Autoklub Rijeka i Auto – karting klub “Petar Klepac” iz Malog Luga.

Povod suradnje je četvrta automobilistička utrka prvenstva Republike Hrvatske na brdskim stazama RZ Motosport – Čabar ´15 koja će se održati u Čabru, 18. i 19. srpnja 2015.

Kako je vrijeme ljeta, godišnjih odmora, putovanja te većeg inteziteta prometa na našim cestama, Autoklub Rijeka će biti prisutan sa svojom službom članstva te će svim zainteresiranim građanima omogućiti učlanjivanje u HAK/AK Rijeka.

Posebna pozornost posvetit će se promociji najnovijih članskih modela HAK-a pod nazivom OBITELJSKO ČLANSTVO.

Učlanjenje, kao i svi upiti te potrebne  informacije moći  će se dobiti kod našeg predstavnika te putem dostupnog promotivnog materijala.

Osigurajte sebe i svoju obitelj od neugodnih situacija u prometu te nam se pridružite i postanite dio još veće obitelji Hrvatskog autokluba.

Vidimo se…

 

 

 Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".