Kako je to već uobičajno sredina mjeseca rujna rezervirana je za Buzetske dane, za završnicu Prvenstva Europe na brdskim stazama. Ovogodišnji 32. po redu  Buzetski dani održani su 13.-15.09.2013. i bili su posebni, posebniji od prijašnjih. Posljednja utrka prvenstva koja je odlučivala Prvaka Europe.

Hrvatski vozač Tomislav Muhvić član mladog kluba AKK Petar Klepac iz Gerova bio je na pragu osvajanja titule Prvaka Europe na brdskim stazama. Nakon utrka u Francuskoj, Austriji, Portugalu,Španjolskoj, Češkoj, Italiji, Slovačkoj, Njemačkoj, Sloveniji u Buzet je stigao kao drugoplasirani u poretku sa samo 8.5 bodova zaostatka iza češkog vozača Lukaša Vojačeka. I sve je bilo jasno-uspješniji od njih dvojice u Buzetu okititi će se naslovom Prvaka Europe.

Subotnji treninzi nagovijestavali su da bi se moglo dogoditi ono što su svi priželjkivali- da Tomislav na zadnjoj utrci sezone na domaćoj utrci potvrdi naslov. Nedjelja je bila duga-preduga. Nakon brojnih izlijetanja, kvarova što je dovodilo do stalnih prekida utrka nakraju je Tomislav postavio najbrže vrijeme Grupe N i slavlje je moglo početi ali se moralo se pričekati potvrdu tehničke komisije. Naime, Lukaš Vojaček podnio je prigovor Tehničkoj komisiji na napravilnost Muhvićevog Mitsubishia EVO IX.

Nakon provjere u ovlaštenoj radionici Tehnička komisija donijela je odluku da je s Mitshubishijem sve u redu te je slavlje moglo početi. Hrvatska ima novog Prvaka Europe na brdskim stazama; Tomislava Muhvića.

Ovom prilikom AK Rijeka čestita Tomislavu i cijelom njegovom teamu na ovom vrhunskom rezultatu.

 Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".