Autoklub Rijeka dodatno se približio vozačima otvorivši poslovnicu članstva i touring poslova u prizemlju svoje zgrade na Dolcu. Otvorenjem poslovnice omogućit će se lakši kontakt s 16 tisuća članova, ali i s ostalim riječkim vozačima koji redovno traže usluge Autokluba Rijeka. Jedan od motiva otvaranja poslovnice u prizemlju je briga za invalide i osobe starije životne dobi.

Na svečanosti je istaknuto da je u moru sivih vijesti, kupnja prostora i otvaranje poslovnice jedna od lijepih vijesti iz Autokluba koji djeluje 68 godina i po brojnosti je drugi klub u sustavu HAK-a. Na otvaranju poslovnice u karakterističnim žuto-plavim tonovima je istaknuto da je Autoklub Rijeka prepoznat po preventivi, ne samo u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji već i u Hrvatskoj. Predsjednik Autokluba Rijeka dr. Marijan Ćurković je duhovito primijetio da je otvorenje poslovnice korak ka otvaranju drive-in članstva, ali i ozbiljno naglasio da u kriznim vremenima Autoklub Rijeka zapošljava 51 radnika. Predsjednik HAK-a Slavko Tušek je naglasio da Autoklub Rijeka drži deset posto ukupnog članstva HAK-a. Prostor u centru Rijeke svečano su otvorili tajnik Autokluba Rijeka Mile Perić i tajnik HAK-a Zvonko Šmuk uz asistenciju voditeljice članstva i touring poslova AK Rijeka Zorke Ćubelić koja već 35 godina prima vozače u Autoklub Rijeka.2 komentara

  • Josip

    Dal se moze u vasoj poslovnici produzit clanstvo u hak-u,znaci uplatiti članarinu??

    • Lara Vrsalović

      Članarinu možete uplatiti u našoj poslovnici u centru grada na adresi Dolac 11 od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati ili u našoj stanici za tehnički pregled vozila na Preluku od ponedjeljka do petka od 7 do 20 sati i subotom od 7 do 14. sati.

Komentari nisu dozvoljeni.

Autoklub Rijeka prati posjećenost svojih stranica

Web stranica Autokluba Rijeka prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica te pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
U koliko ne želite da se prikupljeni podaci šalju na obradu odaberite "Ne prihvaćam".
U suprotnom kliknite "Prihvaćam".